Topic outline

 • Cum am întâlnit șoimii

  CADRU

  O familie cu doi copii adolescenți călătorea prin Cehia. Își plănuiau vacanța de multă vreme. S-au gândit la transport, au căutat cazarea potrivită, au căutat diverse atracții și activități, dar nu și-ar fi putut imagina niciodată că vacanța lor se va dovedi atât de specială. Vei vedea ce s-a întâmplat, dacă citești toată povestea.


  Foto: O. Pelikán

 • ȘOIMARII CEHIEI

  După o după-amiază atât de uimitoare în rezervația naturală cu șoimarul Ondra, familia a devenit foarte interesată de subiect și au dorit să afle mai multe despre aceste animale din Cehia.

 • O ZI LA CASTEL

  Familia a auzit despre întâlnirea anuală a șoimilor la castelul Opočno. Au avut norocul de a fi tocmai atunci în vacanță, adică în octombrie. Acesta a fost un eveniment pe care nu l-ar fi putut rata. Poți urmări ce au văzut acolo.

 • SPRE CASĂ!

  Plecând cu tristețe spre aeroport după o astfel de vacanță plină de acțiune, familia a simțit că zilele au decurs prea repede. În timp ce își așteptau zborul, au observat un vultur maiestuos care își întindea aripile deasupra aeroportului. Pasărea de pradă era la datorie.

 • N-O SĂ VĂ VINĂ SĂ CREDEȚI…

  Înapoi acasă, familia a vrut să-și împărtășească experiența de vacanță cu prietenii.